Titelgevecht NSVV vs ZBC97 | HW1 Sport Hoeksche Waard

In een directe confrontatie met koploper Z.B.C.’97 moet vv NSVV winnen in het Titelgevecht NSVV vs ZBC97  om kampioen te worden.
Bij een gelijkspel of verlies wordt ZBC’97 de Kampioen van de 3e klasse.
Een heuse KAMPIOENSWEDSTRIJD op NSVV – Gemeentelijk Sportpark.
Gaat de voetbalbrigade uit Numansdorp het dit jaar wel flikken om in de laatste speelronde kampioen te worden en te promoveren naar de 2e klasse? Spanning alom !

Sponsors van dit Titelgevecht NSVV vs ZB’97 ;
Triple Orange B.V., Trend reclame & advies, NoCalc International, Ormer ICT en Sagitalas
Bloemen: Bloem en Groenprojecten
Productie: HW Media

———————————

HW1 Sport Hoeksche Waard

In HW1 Sport Hoeksche Waard geven we de Sport een platform in de Hoeksche Waard. Een internet platform waar Sporters en Sportverenigingen zichzelf kunnen profileren in een sportprogramma op Internet TV van HW1. Het team van HW1 draagt de sport een warm hart toe. Daarom een medium waarmee de verenigingen en sporters een tool in handen krijgen ten behoeve van hun individuele P.R. Het programma dat wij maken staat in het teken van een specifieke sportclub, vereniging of sporter. Belangrijke facetten van de vereniging of club worden onder de aandacht worden gebracht. Bijvoorbeeld door items over de jeugdopleiding, vrijwilligers, sponsoring of Business club. Zolang het de club maar iets oplevert, zoals extra aanwas van leden, vrijwilligers, sponsors of leden voor de businessclub. HW1 is bedoeld als P.R. middel voor de clubs. En P.R. levert ook echt iets op.

Wanneer een sporter, club of vereniging in de uitzending van “HW1 Sport Hoeksche Waard” komt, kunnen de bedrijfssponsoren van de club zich in de uitzending profileren, naast hun club, door te adverteren. Maar ook het (niet gelieerde) bedrijfsleven kan in iedere aflevering adverteren. In en rond de uitzending kan er geadverteerd worden door te adverteren in de vorm van banners, of met advertenties en commercials in de overgangen. Adverteren op HW1 is effectief en efficiënt. Met een wekelijks bereik van meer dan 30.000 en een attentiewaarde van 100% wordt uw reclame boodschap 100% zichtbaar voor de kijkers van HW1.

Interesse in de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met de redactie of kijk op www.HW1.tv of www.HWmedia.tv

Volg HW1 op:
————————————————
Website: www.HW1.tv
Facebook: https://www.facebook.com/HW1.tv
YouTube: http://www.youtube.com/c/HW1TVonline
Instagram: https://www.instagram.com/hw1.tv/
Twitter: https://twitter.com/HW1TV

Programma’s van HW1 worden geproduceerd door HW Media (www.HWmedia.tv)