Adverteer op ROPARUN LIVE TV … en ondersteun het GOEDE DOEL met LANDELIJKE PUBLICITEIT !

Voor het eerst in de geschiedenis kunt u de Roparun LIVE volgen op ROPARUN LIVE TV. Het gehele pinksterweekend LIVE-beelden vanaf de start in Parijs tot aan de Finish in Rotterdam.

Roparun LIVE TV is een initiatief van HW Media / HW1 in samenwerking met Stichting Roparun. Uitzendingen zijn te volgen op internet en social media van HW1 en worden ook gedeeld en verspreid door Roparun, gelieerde instanties, deelnemende teams, hun achterban, maar in het bijzonder door Regionale en Nationale Media.

Als adverteerder van HW1 / ROPARUN LIVE TV word uw onderneming d.m.v. een banner meerdere malen per dag prominent in beeld gebracht. Daarmee bent u landelijk zichtbaar en STEUNT U DE PUBLICITEIT VOOR HET GOEDE DOEL !

Met uw steun krijgt Roparun eindelijk die landelijke bekendheid die het verdient en daarmee ondersteunen we kankerpatiënten d.m.v. palliatieve zorg en middelen.

Daarom… is ROPARUN LIVE TV onmisbaar.

Daarom… bent u onmisbaar

Daarom… is úw steun meer dan welkom!

_________________________________

HW Media – Film en mediaproducties Hoeksche Waard 

HW Media is hét bedrijf in de Hoeksche Waard dat gespecialiseerd is in multimedia  en online marketing.

Succesvolle marketing begint met een doel. Wij voorzien in een strategie om uw doel te bereiken. Van videoadvertenties tot complete filmproducties. Wij maken uw (social) internet marketing doeltreffend. U wilt toch resultaat zien van uw marketing op internet?

U heeft geen tijd?

Dan bent u niet de enige! Voor diverse opdrachtgevers beheren wij de website en social media pagina’s. Door het regelmatige plaatsen en verversen van media content, blijven uw kanalen actief en daarmee aantrekkelijk voor uw doelgroep.

HW Media…Voor elk budget, internet marketing op maat !

Met ons team van professionele Online marketeers en visuele vormgevers in digitale media, film en videoproducties zorgen wij er voor dat uw boodschap gezien wordt.

Kijk voor meer informatie op:

Website: www.HWmedia.tv

Facebook: http://www.facebook.com/HWmedia.tv

YouTube: http://www.youtube.com/c/HW1TVonline

Instagram: http://www.instagram.com/hw1.tv/

Twitter: http://twitter.com/HWmediaTV