Commercial Voorwinden

Commercial Voorwinden

Net als Voorwinden met de Commercial Voorwinden, door meer dan 10.000 kijkers gezien worden  in het Sportprogramma “HW1 Sport Hoeksche Waard“?

Dat wil jij toch ook?!

Steun de Sport in de Hoeksche Waard! En adverteer of sponsor de uitzendingen op HW1 en HW1 Sport en krijg een gratis advertentie op www.HW1.tv

Kijk voor voorbeelden en meer info op www.HW1.tv/sport of bel (0186 – 8700 206) of mail (redactie@hw1.tv) onze redactie.

Wordt voor Eur95,- door 10.000 kijkers gezien in de regio.

http://www.hw1.tv/commercial-voorwinden/

————————————————
HW1 Sport Hoeksche Waard

In HW1 Sport Hoeksche Waard geven we de Sport een platform in de Hoeksche Waard. Een internet platform waar Sporters en Sportverenigingen zichzelf kunnen profileren in een sportprogramma op Internet TV van HW1. Het team van HW1 draagt de sport een warm hart toe. Daarom een medium waarmee de verenigingen en sporters een tool in handen krijgen ten behoeve van hun individuele P.R. Het programma dat wij maken staat in het teken van een specifieke sportclub, vereniging of sporter. Belangrijke facetten van de vereniging of club worden onder de aandacht worden gebracht. Bijvoorbeeld door items over de jeugdopleiding, vrijwilligers, sponsoring of Business club. Zolang het de club maar iets oplevert, zoals extra aanwas van leden, vrijwilligers, sponsors of leden voor de businessclub. HW1 is bedoeld als P.R. middel voor de clubs. En P.R. levert ook echt iets op.

Wanneer een sporter, club of vereniging in de uitzending van “HW1 Sport Hoeksche Waard” komt, kunnen de bedrijfssponsoren van de club zich in de uitzending profileren, naast hun club, door te adverteren. Maar ook het (niet gelieerde) bedrijfsleven kan in iedere aflevering adverteren. In en rond de uitzending kan er geadverteerd worden door te adverteren in de vorm van banners, of met advertenties en commercials in de overgangen. Adverteren op HW1 is effectief en efficiënt. Met een wekelijks bereik van meer dan 30.000 en een attentiewaarde van 100% wordt uw reclame boodschap 100% zichtbaar voor de kijkers van HW1.

Interesse in de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op met de redactie of kijk op www.HW1.tv of www.HWmedia.tv

Volg HW1 op:
————————————————
Website: www.HW1.tv
Facebook: https://www.facebook.com/HW1.tv
YouTube: http://www.youtube.com/c/HW1TVonline
Instagram: https://www.instagram.com/hw1.tv/
Twitter: https://twitter.com/HW1TV

Programma’s van HW1 worden geproduceerd door HW Media (www.HWmedia.tv)